

Přednáška pro gurmány s degustací plodů moře
Ve čtvrtek 10. října v našem dejvickém bistru uspořádáme neformální přednášku zaměřenou na mořské plody, které učástníci zároveň ochutnají.


Ústřice, kaviár a šampaňské v Karlíně
Ať už patříte mezi ty, kteří ústřice a kaviár konzumují pravidelně nebo mezi ty, kteří by tyto delikatesy rádi ochutnali úplně poprvé, zveme


Défilé de chefs - dvě degustační menu
Další z pravidelných gurmánských akcí, které pořádáme v našem dejvickém bistru. Opět budete mít na výběr ze dvou degustačních menu, ke který


Bonne Dégustation au parc / VYPRODÁNO
Degustace biodynamických vín z malých produkcí pod korunami stromů v parčíku na Výtoni.


Cesta za vínem do Provence
Vydejte se s námi za vinaři do Provence. Bude to cesta za vínem a poznáním, o které budete dlouho vyprávět!


Ústřice, kaviár a šampaňské v Dejvicích
Nabídneme čerstvé ústřice z několika regionů, špičkový kaviár a šampaňské či crémant. Vybereme také další víná z naší nabídky, která připrav


Défilé de chefs
Další z pravidelných gurmánských akcí, které pořádáme v našem dejvickém bistru. Opět budete mít na výběr ze dvou degustačních menu.


Víno a zmrzlina v Karlíně
Párování zmrzliny a vína. Takový počin se v parném letním počasí jistě neztratí! Nenechte si ujít akci, kterou jsme připravili na čtvrtek 15


Letní degustace vín v Dejvicích
Pokud máte rádi neotřelé degustace vynikajících vín, neměli byste si nechat ujít tu, kterou pořádáme ve čtvrtek 25. července v našem vinném


Hledáme výherce
Tři ceny z festivalové tomboly, včetně té hlavní - Cesty do Provence za vinaři, stále čekají na výherce. Nejste jedním z nich? Pokud ano, ne























