top of page

Velikonoce na talíři po francouzsku

  • Writer: Tomáš Bartoš
    Tomáš Bartoš
  • Apr 10, 2019
  • 1 min read

Paques - francouzské Velikonoce na talíři

Před Velikonocemi nabídneme v našem dejvickém bistru na Puškinovo náměstí speciální velikonoční menu založené na tradičních receptech z francouzských kuchařek. Připravena budou samozřejmě i rhónská vína vhodně vybraná k jednotlivým chodům.

Velikonoce jsou svátkem jara. Vše se probouzí, ožívá... Právě takovou atmosférou se nechali inspirovat naši kuchaří při přípravě speciálního menu a při tom čerpali z rodinných francouzských kuchařek.

Přijďte k nám oslavit nejen Velikonoce, ale i příchod jara.

Velikonoční menu 16. - 21. dubna

  • jarní salát s řeřichou, avokádem a křepelčím vejcem - 159,-

  • velikonoční karotkový krém s pestem z medvědího česneku - 69,-

  • jehněčí roláda s bylinkovou nádivkou a mladým špenátem - 279,-

  • domácí mrkvový koláč se svěžím krémem - 89,-

Celé velikonoční menu o 4 chodech je za zvýhodněnou cenu 529,-

Rezervace jsou možné na telefonu 733 786 081 nebo na on-line na Restu zde.

Těšíme se na Vaši návštěvu!


 
 
 

Comments


Nejnovější příspěvky
Sleduj naše profily
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Archív
Tagy
bottom of page