Velikonoce na talíři po francouzsku
- Tomáš Bartoš

- Apr 10, 2019
- 1 min read

Paques - francouzské Velikonoce na talíři
Před Velikonocemi nabídneme v našem dejvickém bistru na Puškinovo náměstí speciální velikonoční menu založené na tradičních receptech z francouzských kuchařek. Připravena budou samozřejmě i rhónská vína vhodně vybraná k jednotlivým chodům.
Velikonoce jsou svátkem jara. Vše se probouzí, ožívá... Právě takovou atmosférou se nechali inspirovat naši kuchaří při přípravě speciálního menu a při tom čerpali z rodinných francouzských kuchařek.
Přijďte k nám oslavit nejen Velikonoce, ale i příchod jara.
Velikonoční menu 16. - 21. dubna
jarní salát s řeřichou, avokádem a křepelčím vejcem - 159,-
velikonoční karotkový krém s pestem z medvědího česneku - 69,-
jehněčí roláda s bylinkovou nádivkou a mladým špenátem - 279,-
domácí mrkvový koláč se svěžím krémem - 89,-
Celé velikonoční menu o 4 chodech je za zvýhodněnou cenu 529,-
Rezervace jsou možné na telefonu 733 786 081 nebo na on-line na Restu zde.
Těšíme se na Vaši návštěvu!























Comments