top of page

Vybíráme z francouzských kuchařek

  • Writer: Tomáš Bartoš
    Tomáš Bartoš
  • Dec 4, 2018
  • 1 min read

Vybíráme z francouzských kuchařek

V nepravidelných kulinářských akcích vás v našem dejvickém bistru chceme seznámit s tradičními i netradičními specialitami francouzské kuchyně.

Na první výběr jsme pro vás připravili:

Předkrm:

Lehce zauzené pečené kachní prso s ostružinovou omáčkou - 179,-

Krevety v rajčatové šťávě s mozzarellou a mučenkou - 179,-

Hlavní chod:

Filet z čerstvého mořského vlka na květákovém pyré a lehkém bramborovém salátu s omáčkou s lanýžů a korýšů - 349,-

Křepelka s kaštanovou nádivkou a opečenými bramborami - 349,-

Dezert:

Hruška pošírovaná v červeném víně s vanilkovým krémem - 69,-

Pečené fíky v medovo-pomerančovém glazé - 69,-

Začínáme podávat 4. prosince v 16 hodin.

Pozor! Počet porcí je omezen a platí jen do jejich vyprodání.


 
 
 

Comments


Nejnovější příspěvky
Sleduj naše profily
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Archív
Tagy
bottom of page