Vybíráme z francouzských kuchařek
- Tomáš Bartoš

- Dec 4, 2018
- 1 min read

Vybíráme z francouzských kuchařek
V nepravidelných kulinářských akcích vás v našem dejvickém bistru chceme seznámit s tradičními i netradičními specialitami francouzské kuchyně.
Na první výběr jsme pro vás připravili:
Předkrm:
Lehce zauzené pečené kachní prso s ostružinovou omáčkou - 179,-
Krevety v rajčatové šťávě s mozzarellou a mučenkou - 179,-
Hlavní chod:
Filet z čerstvého mořského vlka na květákovém pyré a lehkém bramborovém salátu s omáčkou s lanýžů a korýšů - 349,-
Křepelka s kaštanovou nádivkou a opečenými bramborami - 349,-
Dezert:
Hruška pošírovaná v červeném víně s vanilkovým krémem - 69,-
Pečené fíky v medovo-pomerančovém glazé - 69,-
Začínáme podávat 4. prosince v 16 hodin.
Pozor! Počet porcí je omezen a platí jen do jejich vyprodání.





























Comments