Chutě a vůně Bretaně
- Tomáš Bartoš

- Nov 1, 2018
- 1 min read

Chutě a vůně Bretaně
Přijďte se potěšit chutí čerstvých ústřic z Cancale a dalších lahůdek nejen z mořských plodů typických pro tuto oblast u pobřeží Atlantiku.
Naši kuchaři z dejvického bistra připraví speciální menu, slávky na víně, ústřice servírované na několik způsobů a další speciality. K tomu budou samozřejmě vhodně vybraná vína i po sklence.
Na menu budou dva druhy čerstvých ústřic, teplé ústřice Rockefeller, Moules Frites Au Roquefort, slávky na víně a kalamáry carbonara. Skvělý gurmánský zážitek zaručen ;) Speciální menu budeme v Dejvickém bistru nabízet 8. listopadu od 11:30.
Rezervace na tel.: 733 786 081 nebo 733 786 080
Těšíme se na Vás!























Comments