top of page

Chutě a vůně Bretaně

  • Writer: Tomáš Bartoš
    Tomáš Bartoš
  • Nov 1, 2018
  • 1 min read

Chutě a vůně Bretaně

Přijďte se potěšit chutí čerstvých ústřic z Cancale a dalších lahůdek nejen z mořských plodů typických pro tuto oblast u pobřeží Atlantiku.

Naši kuchaři z dejvického bistra připraví speciální menu, slávky na víně, ústřice servírované na několik způsobů a další speciality. K tomu budou samozřejmě vhodně vybraná vína i po sklence.

Na menu budou dva druhy čerstvých ústřic, teplé ústřice Rockefeller, Moules Frites Au Roquefort, slávky na víně a kalamáry carbonara. Skvělý gurmánský zážitek zaručen ;) Speciální menu budeme v Dejvickém bistru nabízet 8. listopadu od 11:30.

Rezervace na tel.: 733 786 081 nebo 733 786 080

Těšíme se na Vás!


 
 
 

Comments


Nejnovější příspěvky
Sleduj naše profily
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Archív
Tagy
bottom of page