top of page

Bon Diner: V hlavní roli molekuly

  • Writer: Tomáš Bartoš
    Tomáš Bartoš
  • Jan 2, 2018
  • 1 min read

Tématická večeře - Bon Diner: V hlavní roli molekuly Přemýšleli jsme jakým tématickým večerem odstartovat rok 2018 u nás Za Rohem? Nakonec jsme došli k závěru, že je potřeba si vytvořit pořádný delikátní základ a to ve formě čtyř-chodové večeře. A když nám začíná nový rok, tak i celý večer by měl být "závanem novoty".

Proto se bude celá večeře odehrávat na téma květových molekulárních perel z Francie. Společně s jejich tvůrcem Claudem Sardou jsme ke každému chodu napárovali buď levandulové, rozmarýnové nebo balsamikové květové perly. A aby byl zážitek z této večeře kompletní, Claude se této večeře zúčastní a popíše Vám jeho příběh, výrobu a samozřejmě rád zodpoví i Vaše dotazy. Toto vše doplněno rhônskými víny.

V úterý 9. 1. budeme mít tedy večer plný kulinářských novot-dobrot a rhônských vín. Cena večeře včetně vinného občerstvení je 850,-. Svá místa si můžete rezervovat na: tomas@pasapas.cz případně telefonicky po 17hod. na č. 733 785 665 nebo přes portál restu.cz v sekci akce. Tým vinného klubu Za Rohem. Břeh Rhôny Za rohem Rašínovo nábřeží 32, Praha 2 http://www.nabrehurhony.cz/na-brehu-rhony-za-rohem


 
 
 

Comments


Nejnovější příspěvky
Sleduj naše profily
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Archív
Tagy
bottom of page